Kapcsolat


Nagyobb térképre váltás

RENDELÉSI HELYEK, IDŐK:

ÓCSA

2364 Ócsa, Bajcsy-Zs. út 42.

Kedd: 9.00 - 11.00 és 15:00-18:00

Telefonos egyeztetés alapján! 

A hét többi napján sürgősségi ellátás, kisműtétek, és esztétikai beavatkozások előzetes egyeztetés alapján! A sűrgősségi ellátás térítési díja eltér a rendelési idő díjtételeitől.

Tel: +36-30/203-4205

Fax: +36-29/381-087

E-mail:

drberes@borgyogyasz-pelleve.hu

Pelleve

 

 

Csökkentse arci ráncait! Csak egy kezelés…

                                                 

Próbálja ki a Pelleve™-et

Ha azon gondolkozik, hogyan frissítse fel külsejét  sebészeti beavatkozás nélkül, a Pelleve™ Rádiófrekvenciás Ránccsökkentő Rendszer (Pelleve™ R.R.R.) megfelelő lehet az Ön számára. A Pelleve™ biztonságosan és hatékonyan kezeli az arc ráncait fájdalom, érzéstelenítés és mellékhatások nélkül. Már egyetlen egy órás kezelés elindíthatja Önt a frissebb, feszesebb bőrhöz vezető úton, mely több, mint 6 hónapig tartó hatást eredményez. 

Ha még nem részesült Pelleve™ kezelésben tanulmányozza weboldalunkat!

Videót láthat a Pelleve™ kezelésről és számos előtte-utána fotót. Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy csak az Önt kezelő orvos tudja eldönteni, hogy a Pelleve™R. R.R. a megfelelő kezelés-e az Ön életkora, bőrtípusa és a kezeléssel kapcsolatos elvárásai alapján. Tájékoztassa orvosát az Ön által jelenleg, vagy a múltban alkalmazott kozmetikai termékekről, kezelésekről, és a gyógyszerszedésről.

Ha már kezelték Önt a Pelleve™R. R.R-rel

Ha elégedett az eredménnyel, az orvosa tájékoztatja Önt arról, hogy mennyi ideig tart, és személyre szabott kezelési sémát javasol.

Ha végigolvasta a weboldal információit, használja a jobb oldali linket a Pelleve™ kezelőcentrum,  és orvos kiválasztásához.

Kérem, olvassa el „Fontos biztonsági tájékoztatónkat”!

A Pelleve™ R.R.R. bizonyos bőrtípusok enyhe és középsúlyos ráncainak kezelésére javasolt.

A Pelleve™ R.R.R.  I-IV. fotótípusú bőr enyhe és középsúlyos ráncainak non-ablatív kezelésére javasolt.  A lehetséges mellékhatások általában a kezelés helyén alakulnak ki, és a kezelés alatt a kezelési helyen kialakuló enyhe diszkomfortból állnak. Enyhe duzzanat és bőrpír fordulhat elő, mely általában 2-24 órán belül megszűnik. További információért hívja a Pelleve™ forgalmazót:

Ellman Magyarország Kft.
2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky út 42.
Tel/Fax: 06-29-381-087
Mobil:    06-30-203-4205

 

Miért Pelleve™?
Miért gondoljak elsősorban a Pelleve™kezelésre a többi bőrfeszesítő eljárás helyett?

 

Orvosi tanulmányok igazolták, hogy a Pelleve™ biztonságos és hatékony a ráncok sebészet nélküli kezelésére. A mellékhatások és diszkomfort minimális, és nincs szükség érzéstelenítő alkalmazására a beavatkozáshoz.

Miben különbözik a Pelleve™ a többi bőrfeszesítő eljárástól?

A többi bőrfeszesítő eljárással ellentétben a Pelleve™ kezeléshez nem kell érzéstelenítő, vagy hűtés. Mivel a bőr nem érzéstelenített, Ön le tudja írni az érzet mélységét/erősségét, mely segíti orvosát a legjobb kezelési eredmény kialakításában.  Az eredmény a bőr minőségének és küllemének szemmel látható javulása minimális mellékhatással.

 

Milyen előnyei vannak a Pelleve™-nek a hagyományos kozmetikai sebészethez képest?

A Pelleve™ csaknem fájdalommentes, és nincs gyógyulási idő, így könnyen beilleszthető az Ön zsúfolt napirendjébe. Folyamatos, 6 hónapig tartó javulást biztosít.

Honnan tudhatom, hogy a Pelleve™ megfelelő nekem?

Csak az Ön orvosa tudja eldönteni, hogy a Pelleve™ R.R.R.  a megfelelő-e  az Ön bőrtípusa, életkora és a kezeléssel szemben támasztott elvárásai alapján. 

Ha végigolvasta a weboldal információit, használja a jobb oldali linket a Pelleve™ kezelőcentrum,  és orvos kiválasztásához.

Pelleve™kérdések,  és válaszok:

Hogyan működik?

http://www.youtube.com/watch?v=4avfzsw0fQg&feature=player_profilepage

A Pelleve™ konstans, fokozatos enegriát közöl a bőrrel, hő termelődését váltva ki a a bőr és a zsírréteg találkozásánál. A termelődő hő módosítja a kollagén rostokat a bőr mélyebb rétegeiben, összehúzódásukat váltja ki, és serkenti az új kollagén képződését. Ez feszesebb, simább bőrt eredményez.

Milyen hosszú a Pelleve™ kezelés?

A teljes arc kezelése általában 45-60 perc. Mivel nem használunk érzéstelenítést, és a kialkuló duzzanat csak kisfokú, nincs gyógyulási idő.

Mire kell számítanom a Pelleve™ kezelés során?

Először egy védő gélt helyezünk a bőrre. A betegek mély meleg érzetről számolnak be, amikor a doktor megérinti a kezelt területet a kezelőfejjel. Nincs érzéstelenítés, így a kezelést az érzés mélységének meghatározásával irányíthatja, amint a doktor mozgatja a kezelőfejet.

Mi a helyzet a kezelés után?

Enyhe duzzanat és bőrpír fordulhat elő, mely a tanulmányok szerint néhány óra alatt elmúlik.

Mennyi idő múlva látható eredmény?

A legtöbb ember azonnali eredményt lát egyetlen kezelés után, folyamatos javulással több, mint 6 hónapig, amint a bőr új kollagént termel. Ismételt kezelések javíthatják az eredményt, úgyhogy konzultáljon az orvosával a javasolt kezelési alkalmak számáról!